Pytacie, więc odpowiadamy: w Wielkanoc nasz obiekt jest nieczynny. Nie skorzystacie z oferty Karczmy, Hotelu oraz nie będziecie mogli pospacerować po ścieżkach edukacyjny i zagrodach. Zapraszamy we wtorek po świętach.
Pytacie, więc odpowiadamy: w Wielkanoc nasz obiekt jest nieczynny. Nie skorzystacie z oferty Karczmy, Hotelu oraz nie będziecie mogli pospacerować po ścieżkach edukacyjny i zagrodach. Zapraszamy we wtorek po świętach.
Przedstawiamy Wam nowe, odświeżone na lato 2023 menu, a w nim kilka wybitnie smacznych nowości: morszczuk na puree z białych warzyw z kluseczkami szpinakowymi, kurczak na gorgonzoli, sałatka szefa z łososiem i jajkiem w koszulce, naleśnik z szarpaną wieprzowiną, burger vege z kotletem z pieczonych buraczków. Nowe menu obowiązuje od 31 marca 2023 roku.
Przedstawiamy Wam dwa nowe wysokoprocentowe trunki sygnowane marką Górecznika. Górecznikowa Przepalanka oraz Górecznikowa Gruszka z cynamonem. Produkty są dostępne jedynie na stoisku regionalnym w Karczmie.
10 marca spotykamy się w sali bankietowej Górecznika na wyjątkowym wydarzeniu - kolacji degustacyjnej "Kuchnia jest Kobietą". Gościem specjalnym wieczoru będzie Magdalena Ossowska, doradczyni kulinarna, zastępczyni szefów kilku uznanych restauracji oraz pasjonatka kuchni. W programie 7 setów dań degustacyjnych od amuse-bouche, przez 2 dania główne aż po deser. Cena biletu to 250 zł.
Wyśmienite menu, doskonała atmosfera na sali oraz sporo wiedzy na temat współczesnego świata kulinarnego, trendów oraz win - za nami kolacja degustacyjna „Kuchnia jest kobietą. Gościem specjalnym wydarzenia była Magdalena Ossowska, doradczyni kulinarna. Nasze zaproszenie przyjęli również Joanna Ochniak oraz Agnieszka Hajbura-Michałowska.
Właściciel:
Górecznik Taurus Sp. z o.o. Sp. k.
Antonin ul. Wrocławska 7
63-421 Przygodzice
Tel. +48 62 724 35 61
Tel. +48 602 266 093