Rok temu Kurt Scheller i Paweł Mieszała zabrali nas w kulinarną podróż podczas kolacji walentynkowej „Z miłości do mistrzowskich smaków”. 10 lutego 2023 roku zaplanowaliśmy drugą edycję tej imprezy. Gośćmi specjalnymi kolacji degustacyjnej będą Bartosz Peter - Kapitan Reprezentacji Polski Kucharzy oraz ponownie Paweł Mieszała. Bilety na kolację w cenie 280 złotych za osobę można nabyć u Mateusza Bąkowskiego, szefa sali bankietowej, pod numerem 575 311 322.
Z miłości do mistrzowskich smaków
Kolacja degustacyjna | Goście specjalni: Bartosz Peter i Paweł Mieszała
10 lutego 2023
W planach mamy 7 setów dań przygotowanych przez Bartosza Petera, Romana Wegnerowicza, Tomasza Różańskiego oraz w tym desery od Pawła Mieszały.
Goście kolacji
Powraca walentynkowa kolacja degustacyjna, którą w tamtym roku zaszczycił swoją obecnością Kurt Scheller. Tym razem gościem specjalnym będzie Mistrz nad Mistrzami, jeden z najbardziej znanych polskich kucharzy na arenie międzynarodowej: Bartosz Peter - Kapitan Reprezentacji Polski Kucharzy. Bartek, który jeszcze chwilę temu rywalizował o najważniejszy tytuł kulinarny na świecie szkolił nas już z przygotowania dań imprezowych, teraz przygotuje wspólnie z naszymi Mistrzami kuchni wyjątkowe dania inspirowane miłością.
Paweł Mieszała to zaś postać, której nie musimy Gościom naszych kolacji przedstawiać. Właściciel Cukierni Pawlova w Luboniu pod Poznaniem to także Mistrz fachu cukiernictwa, który jest z nami zawsze wtedy, gdy dzieje się u nas coś wyjątkowego kulinarnie. Podczas ostatniej kolacji "Ryba do syta" Paweł wzniósł się na wyżyny i zaprezentował smaki, które zachwyciły publiczność tej tradycyjnej kolacji rybnej, którą organizujemy w ramach Dni Karpia w Dolinie Baryczy.
Bilety na kolację w cenie 280 złotych/osobę można nabyć pod numerem telefonu: 575 600 111
10 stolików po 10 osób
Uwaga! Nocleg w Hotelu Górecznik dla Gości kolacji w promocyjnej cenie 249 złotych/pokój dwuosobowy ze śniadaniem.
https://gorecznik.pl/aktualnosci/89-aktualnosci/558-z-milosci-do-mistrzowskich-smakow-vol-2-zapowiedz.html#sigProIdeecb0cc2cb