Będzie, będzie zabawa, będzie się działo… :) Wieczorek andrzejkowy 2019 w naszej sali bankietowej za nami. Królowały czarno-białe oraz złote akcenty przygotowane przez Cheersevent (prawda, że piękne?), ale nasz szef kuchni Roman Wegnerowicz zdecydował się pójść w znacznie szerszą paletę kulinarnych barw.
Możemy uchylić rąbka tajemnicy: jako przystawkę zaserwowaliśmy gościom cielęcinę z sosem tuńczykowym. Na kolację była wołowina w piwie oraz królik w aromatycznych grzybach. Nie bylibyśmy sobą, gdybyśmy nie zaproponowali uczestnikom naszego eventu ryby: w piątkowy wieczór był to pstrąg. Żałujcie, że Was nie było! Za sterami swojej konsolety zasiadł po raz kolejny DJ Maciej Sibilski. Przygotowaliśmy dla Was krótką relację fotograficzną z przygotowań do tego wieczoru.
https://gorecznik.pl/blog-temp/89-aktualnosci/199-andrzejkowy-zawrot-glowy.html#sigProIdd9864427c5