Kolejne bardzo kreatywne i produktywne szkolenie za naszymi kucharzami. Tym razem tajniki przyrządzania finger foodów, dań na zimno i na ciepło wprost na bankietowe stoły zdradził nam Bartosz Peter.
Kapitan Narodowej Reprezentacji Polski Kucharzy okazał się szalenie kompetentnym i niezwykle kreatywnym szkoleniowcem. Wykładał kolejne doskonałe przepisy na obłędnie pyszne przystawki i dania jak asy z rękawa, a przy tym szastał możliwościami i technikami ich przyrządzania.
Przygotowane przez zespół Roman Wegnerowicza propozycje na pewno znajdą się wkrótce na stołach podczas imprez okolicznościowych w naszej sali bankietowej.
Bartkowi dziękujemy za fantastyczne spotkanie i ogrom przekazanej wiedzy. Powodzenia na kulinarnych szlakach konkursów o światowej randze!
View the embedded image gallery online at:
https://gorecznik.pl/blog/466-szkolenie-z-bartoszem-peterem.html#sigProIdeecb0cc2cb
https://gorecznik.pl/blog/466-szkolenie-z-bartoszem-peterem.html#sigProIdeecb0cc2cb