6 października 2024 roku w godzinach 12:00 do 16:00 zapraszamy Was na kolejne spotkanie z doskonałym produktem z Doliny Baryczy i nie tylko. Tym razem nasz kiermasz produktów lokalnych organizujemy w ramach tegorocznej edycji Dni Karpia 2024. Uczestnictwo w kiermaszu jest darmowe dla wystawców i uczestników (Klientów).
Po świetnie przyjętej 6. edycji „Niedzieli z produktem regionalnym vol. 6” pora na 7. odsłonę cyklu, która ma dodatkowy walor, bo organizowana jest w ramach cyklu imprez pn. Dni Karpia w Dolinie Baryczy.
Nasz kiermasz to zawsze okazja do zapoznania się ze świetnymi, często rzemieślniczymi produktami z Doliny Baryczy i regionu. Podczas eventu wystawiają się pszczelarze, sadownicy, piekarnie, rękodzielnicy, właściciele gospodarstw produkujących ser, a także przetwórcy.
To doskonała okazja do zakupienia miodu, soków, warzyw i owoców, chleba, serów, wina, zdrowej żywności czy nawet wołowiny. Jak będzie tym razem? To wszystko zależy od Was, odwiedzających oraz od wystawców. Ci mogą się u nas wystawić bezpłatnie.
Zgłoszenia przyjmujemy do 25 września mailowo na adres:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
W mailu prosimy Was o:
- informację z czym do nas przyjedziecie
- informację o stronie FB i Instagram, abyśmy mogli Was oznaczyć (koniecznie podajcie nam nazwę z @)
- Informację o zapotrzebowaniu na sprzęt: mamy stoły oraz możemy doprowadzić prąd.
Miejsce wystawienia się: front budynku Karczma & Hotel*** Górecznik (o miejscu rozstawienia się w pierwszej kolejności decyduje kolejność zgłoszeń, a w drugiej kolejność dotarcia na miejsce w dniu wydarzenia)
Czas trwania kiermaszu: 12:00 - 16:00
Wstęp na wydarzenie jest wolny. Z racji tego, że impreza jest organizowana w ramach Dni Karpia w Dolinie Baryczy będzie można otrzymać darmowy bilet upoważniający do wzięcia udziału w NAGDODObraniu. Każdy bilet ma unikalny kod, po wpisaniu którego można odebrać gadżety. Liczba biletów jest ograniczona.
Do zobaczenia!
Śledźcie nasze media, w tym szczególnie grupę facebookową „Niedziela z produktem regionalnym vol. 7”.