Miłośnicy wołowiny. Zarezerwujcie sobie termin na trzy dni w środku ostatniego tygodnia listopada oraz pierwszego tygodnia grudnia. Będziemy serwować wyśmienitą wołowinę pod różnymi postaciami. Seria ściśle limitowana. Zapraszamy do rezerwowania stolików.
REZERWACJA STOLIKÓW: 608 484 438 (codziennie od 12:00)
24, 25 i 26 listopada (środa, czwartek, piątek)
1, 2, 3 grudnia (środa, czwartek, piątek)
Beef Days to przede wszystkim odpowiedź na zainteresowanie daniami z wołowiny w naszej Karczmie, ale także pokłosie bardzo udanego szkolenia, które kilka tygodni temu przeprowadził u nas Maciej Grubman. Wiedza zdobyta podczas tych kilku dni pozwoliła nam na opracowanie autorskiego menu skomponowanego na bazie najlepszego, 100% mięsa wołowego. Propozycja 4 dań:
- Siekany tatar z polędwicy wołowej 120g z jajkiem przepiórczym cebula / ogórek / grzyby marynowane / pieczywo / masło do tatara podajEmy 25 ml czystej zmrożonej wódki (Cena: 37 zł)
- Stroganow z polędwicy wołowej 150g kluski / sałatka z białej kapusty (Cena: 49 zł)
- Stek z polędwicy wołowej (tniemy 200g) sałatka z pomidora i ogórka / ziemniaki pieczone / frytki / sos z zielonego pieprzu + serowy (Cena: 79 zł)
- Sezonowany antrykot (tniemy 300g) sałatka z pomidora i ogórka / ziemniaki pieczone / frytki / sos z zielonego pieprzu + serowy (Cena: 95 zł)
Zapraszamy i zachęcamy do rezerwowania stolików. Oferta ściśle limitowana.