Przyjecie Kasi i Macieja było wyjątkowe pod wieloma względami. Zadbaliśmy o najmniejszy szczegół, tak aby pobyt w naszej sali bankietowej stał się czymś w rodzaju spektaklu. Zaserwowaliśmy dania w porcjach. To był dla nas sprawdzian możliwości i umiejętności. Na szczęście mamy doświadczony zespół, który nie boi się wyzwań.
Słów kilka o profesjonalizmie naszych kucharzy oraz ich niezawodnej pomocy. Bez zaangażowania wielu osób z kuchni nie odbyłoby się żadne przyjęcie. Można śmiało powiedzieć, że to cisi bohaterowie każdej imprezy w naszej sali bankietowej. Ich nie widać na sali, widać natomiast efekty ich ciężkiej pracy. Są zdrowe, często (tak jak dziś na weselu Kasi i Macieja) wykwintne i przede wszystkim pyszne. Tym razem uchnia pod wodzą Romana Wegnerowicza serwowała m.in.:
- przystawkę z serem halloumi
- krem z zielonego groszku
- okonia morskiego z pysznymi dodatkami
- soczystą wieprzowinę w doborowym towarzystwie
Żałujcie, że nie mogliście tego spróbować! 😋 Wracając do profesjonalizmu: mamy ten komfort, że nasza kuchenna załoga potrafi „na doczekaniu” wymyślić potrawę np. dla alergików. Podczas przyjęcia Kasi i Macieja także błyskawicznie udało się im znaleźć smaczne zamienniki. To wielki skarb pracować z takimi profesjonalistami! Dziękujemy za zaanagażowanie wszystkim z osobna.
#weselnie #wesele #chef #kitchenchef #chefschoice #menu #weselnemenu #smakigórecznika #załogagórecznika
https://gorecznik.pl/wesela/92-wesela/277-kasia-maciej.html#sigProIdfee6dd7cbf