Najdoskonalsze desery tworzą prawdziwi Mistrzowie cukierniczego rzemiosła. Wielokrotny zwycięzca światowych konkursów Paweł Mieszała, właściciel Cukierni Pawlova z pewnością się do tego elitarnego grona zalicza. Jego desery nadążają za najnowszymi światowymi trendami, a w wielu przypadkach kreują styl.
Paweł Mieszała pochodzi z Dębnicy w gminie Przygodzice. Tutaj są Jego korzenie, być może dlatego tak uwielbia tutaj bywać. Pawła znamy doskonale, bo to specjalista, który od lat szkoli personel Górecznika z przygotowywania deserów i ciast. Niesamowite możliwości Pawła poznaliśmy podczas wspólnej kolacji pod nazwą "Nasza Wielka Grecka Uczta" z Teo Vafidisem w marcu 2020 roku. Właściciel Cukierni Pawlova pokazał nam i Gościom, że obłędnie smaczny deser może przyćmić nawet najdoskonalsze dania najpopularniejszego szefa kuchni.
KONTAKT:
Paweł Mieszała - 509 536 434
https://www.facebook.com/Cukiernia-Pawlova-462224557290842/
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
https://gorecznik.pl/wesela/95-wspolpraca-partnerzy/361-cukiernia-pawlova.html#sigProId7f028e40bc