Sezonowa wkładka do menu naszej Karczmy dostępna od poniedziałku 20 listopada. Spróbujecie koniecznie zmodyfikowanych dań, które królowały podczas naszej kolacji "Ryba do syta" pod koniec października.
Dwa zmodyfikowane dania z kolacji rybnej "Ryba do syta" to:
- krem chrzanowy z popcornem sorgo i chipsem bekonowym
- morszczuk kapski na sosie rakowym z białym winem, ziemniaczany gratin (zapiekanka) i zielone warzywa
Jedną z nowości w ramach naszych sezonowych propozycji są:
- pierogi z szarpaną kaczką na sosie pieczeniowym ze śliwką i ponzu
- crepes suzette (naleśnik) z sosem pomarańczowym, lodami waniliowymi oraz owocami sezonowymi
Zapraszamy Was serdecznie do spróbowania tych pyszności 😋 Karczma jest czynna codziennie od 12:00 do 22:00.
View the embedded image gallery online at:
https://gorecznik.pl/aktualnosci/89-aktualnosci/615-sezonowa-wkladka.html#sigProId1ae860a94e
https://gorecznik.pl/aktualnosci/89-aktualnosci/615-sezonowa-wkladka.html#sigProId1ae860a94e