Przedstawiamy Wam nowe, odświeżone na lato 2023 menu, a w nim kilka wybitnie smacznych nowości: morszczuk na puree z białych warzyw z kluseczkami szpinakowymi, kurczak na gorgonzoli, sałatka szefa z łososiem i jajkiem w koszulce, naleśnik z szarpaną wieprzowiną, burger vege z kotletem z pieczonych buraczków. Nowe menu obowiązuje od 31 marca 2023 roku.
Pełne menu dostępne jest na naszej stronie: MENU
Nowości w menu na sezon letni:
Morszczuk na puree - DANIE SEZONU
filet z morszczuka kapskiego 200 g / puree z białych warzyw / szpinakowe gnocchi / marchew paryska
Kurczak na gorgonzoli
filet z kurczaka 180 g / bekon / sos z Gorgonzoli / talarki z ziemniaków / surówka z białej kapusty
Sałatka Szefa
mix sałat / marynowany łosoś / świeże warzywa / jajko w koszulce / sos winegret / sos miodowo-musztardowy / bagietka
Mini cheeseburger z kurczakiem
maślana bułka / kurczak w chrupiącej panierce / ser żółty / ketchup
Burger Vege
burger z pieczonych buraków / bułka / ogórek zielony / papryka / rukola / cebula czerwona / sos majonezowy / frytki
Naleśnik z szarpaną wieprzowiną
ciasto naleśnikowe / szarpana wieprzowina / warzywa / sos firmowy
Nowe ryby w menu:
Miruna nowozelandzka - panierowany filet z pieca
Do naszej oferty trafiają także nasze dwa firmowe trunki:
Przepalanka Górecznikowa 0,5l
Nalewka z gruszki z goździkami 0,5l
Za projekt nowego menu odpowiedzialna jest firma ATA z Ostrowa Wielkopolskiego. Dziękujemy za współpracę ;)