blog-temp

Nowe menu na sezon letni 2023

Przedstawiamy Wam nowe, odświeżone na lato 2023 menu, a w nim kilka wybitnie smacznych nowości: morszczuk na puree z białych warzyw z kluseczkami szpinakowymi, kurczak na gorgonzoli, sałatka szefa z łososiem i jajkiem w koszulce, naleśnik z szarpaną wieprzowiną, burger vege z kotletem z pieczonych buraczków. Nowe menu obowiązuje od 31 marca 2023 roku. 

Pełne menu dostępne jest na naszej stronie: MENU

Nowości w menu na sezon letni:

 

Morszczuk na puree - DANIE SEZONU

filet z morszczuka kapskiego 200 g / puree z białych warzyw / szpinakowe gnocchi / marchew paryska 

 

Kurczak na gorgonzoli 

filet z kurczaka 180 g / bekon /  sos z Gorgonzoli / talarki z ziemniaków / surówka z białej kapusty   

 

Sałatka Szefa

mix sałat / marynowany łosoś / świeże warzywa / jajko w koszulce / sos winegret / sos miodowo-musztardowy / bagietka

 

 

 

Mini cheeseburger z kurczakiem

maślana bułka / kurczak w chrupiącej panierce / ser żółty / ketchup

 

Burger Vege

burger z pieczonych buraków / bułka / ogórek zielony / papryka / rukola / cebula czerwona / sos majonezowy / frytki

 

 

Naleśnik z szarpaną wieprzowiną

ciasto naleśnikowe / szarpana wieprzowina / warzywa / sos firmowy

 

Nowe ryby w menu:

 

Miruna nowozelandzka - panierowany filet z pieca

 

 

Do naszej oferty trafiają także nasze dwa firmowe trunki:

 

Przepalanka Górecznikowa 0,5l

Nalewka z gruszki z goździkami 0,5l

 

 

Za projekt nowego menu odpowiedzialna jest firma ATA z Ostrowa Wielkopolskiego. Dziękujemy za współpracę ;)

 

Właściciel: 

Górecznik Taurus Sp. z o.o. Sp. k.

Antonin ul. Wrocławska 7
63-421 Przygodzice


Tel. +48 62 724 35 61
Tel. +48 602 266 093

kierownik@gorecznik.pl

Zapisz się do naszego newslettera, a nie minie Cię żadne ważne wydarzenie!
Zapisując się do newslettera akceptujesz postanowienia RODO. Szczegóły dostępne są w zakładce "KONTAKT".

Zobacz nasze opinie na TripAdvisor

Copyright © 2023 Górecznik All Rights Reserved. Designed By © Wedesign TELVICOM

Search